فعال حقوق کودک /فعال حقوق جوان دانشجو /عضو کانون دفاع از حقوق بشر در ایران /عضو شبکه مدافعین حقوق بشر
فعال حقوق کودک /فعال حقوق جوان دانشجو /عضو کانون دفاع از حقوق بشر در ایران /عضو شبکه مدافعین حقوق ب
۱۳۹۷ آبان ۸, سهشنبه
معاون تربیتبدنی آموزش و پرورش در گفتوگو با ایلنا: تبدیل زیرزمین مدارس به سالن ورزشی/ امکان انتقال دانشآموزان به سالنهای ورزشی نزدیک مدارس وجود ندارد
مهرزاد حمیدی (معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش) در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه مذاکره برای استفاده از سالنهای ورزشی نزدیک مدارس به کجا رسید؟ گفت: برای گسترش فضای استاندارد ورزشی برای دانشآموزان تفاهمنامهای با وزارت ورزش و جوانان داریم و در راستای این تفاهمنامه برخی از مناطق اقدام به این کار کردهاند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات این طرح گفت: به دلیل اینکه سالنهای ورزشی عمدتا در اختیار بخش خصوصی است و امکان دارد، فاصله بیش از یک کیلومتر با مدرسه داشته باشند، امکان اینکه مدرسه، ماشین بگیرد و دانشآموزان را هر جلسه به آنجا ببرد و بیاورد، وجود ندارد، زیرا ساعت درس تربیت بدنی محدود است و ممکن است؛ دانشآموزان از دروسی که قبل و بعد از زنگ تربیت بدنی گذاشته میشود، جا بمانند و به همین دلیل با مشکل روبهرو خواهند شد.
۱۳۹۷ آبان ۷, دوشنبه
بزرگداشت شهدای دانشآموز/۲۳۴ شهید از یک دبیرستان
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزشوپرورش از برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای دانشآموز خبر داد و گفت: دبیرستان منتظری نجف آباد با ۲۳۴ شهید سرآمد مدارس است.به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا رزاقی مدیرکل شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری اظهار داشت: امسال به مناسبت سالروز بزرگداشت شهدای دانش آموز و یادبود شهید فهمیده، مراسمی روز 14 آبان در دبیرستان شاهد شهدای هفتم تیر با حضور معاون اول رئیس جمهور، رئیس بنیاد شهید و وزیر آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.
بیش از 12 هزار کودک سیستان و بلوچستانی سوءتغذیه دارند
رئیس اداره درمان اداره کل کمیته امداد امام(ره) سیستان وبلوچستان گفت: 12 هزار و 897 کودک در استان دچار سوء تغذیه هستند.
به گزارش ایسنا- به نقل ادارهکل کمیته امداد امام استان سیستان وبلوچستان، موسی آبتن افزود: با توجه به این که استان از نظر شاخص های بهداشتی در پایین ترین سطح قرار دارد بنابراین محرومیت اقتصادی، پایین بودن سطح درآمد مردم و تغذیه نامناسب دوران بارداری سبب شده است، کودکان در طول دوران بارداری مادر و پس از آن دچار کاهش رشد و مشکلات تغذیه ای شوند.
۱۳۹۷ آبان ۶, یکشنبه
۲۵۰۰ کودک در خراسان شمالی از سوءتغذیه رنج میبرند
بجنورد- معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان شمالی گفت: دو هزار و ۵۰۰ کودک زیر ۶ سال به دلیل فقر در این استان از سوءتغذیه رنج میبرند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حمید خوجانی اظهار کرد: این تعداد کودک در خراسان شمالی توسط شبکه بهداشت و درمان شناسایی و برای درمان به کمیته امداد استان معرفیشدهاند.
۱۳۹۷ آبان ۵, شنبه
شناسایی ۴۹هزار کودک “بیشناسنامه” دارای مادر ایرانی
معاون رفاه اجتماعی وزارت رفاه با بیان اینکه خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و تهران سه استان اصلی روبهرو با مشکل کودکان بیشناسنامه حاصل ازدواج زنان با مردان خارجی هستند، گفت که بر اساس خود اظهاری این زنان، آنها ۴۹ هزار و ۹۶ فرزند دارند که فاقد شناسنامه هستند اما در سرشماری وزارت کشور، عددی که بهدستآمده است کمتر از ۷ هزار است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا، احمد میدری، معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و ر فاه اجتماعی در نشست تخصصی «ازدواجهای فراملی و سرنوشت هویتی فرزندان حاصل از آن (تجارب بین الملی و ایران)»، ضمن ارائه گزارشی از پیگیریهای دولت دراینباره گفت: “پیگیری وزارت رفاه در مورد این مسئله به زمانی برمیگردد که این وزارتخانه در پی ساماندهی کودکان کار برآمد و با مسئله بیشناسنامگی مواجه شده بود. وزارت رفاه در پی رفع فقر است و یکی از بدترین اشکال فقر، نداشتن هویت است. این مسئله را وزارت رفاه برای اولین بار در شورای رفاه مطرح کرد و به کمیسیون اجتماعی ارجاع داده شد و حدود سه سال است که در کمیسیونهای دولت دنبال میشود”.
۱۳۹۷ آبان ۴, جمعه
جزئیات طرح نوجوانان خادمیاران حسینی تشریح شد
جزئیات برنامه های اتحادیه انجمن هکی اسلامی دانش آموزان به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی و طرح نوجوانان خادمیاران حسینی تشریح شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، حسین تاریخی دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان درباره ویژه برنامههای ۱۳ آبان و موکب های دانش آموزی اربعین گفت: اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در روز دانشآموز و سالروز اعلام موجودیت اتحادیه و همچنین روز مبارزه با استکبار جهانی، برنامههای ویژهای دارد که یکی از این برنامهها، کمپین و جشنواره دانشآموزی دستسازه و آدمکسازی پنبهدانه است.
وی در توضیح این جشنواره گفت: با محوریت قرار دادن ضربالمثل جالب مقام معظم رهبری که در دیدار با بسیجیان خطاب به سران رژیمهای مستکبر جهان فرمودند: «شتر در خواب بیند پنبهدانه، گهی لُپلُپ خورد گه دانهدانه» جشنوارهای برای دانشآموزان طراحی شده است که طی آن دانشآموزان از دستسازههای خود با موضوع پنبهدانه در راهپیمایی عکس میگیرند و به اتحادیه ارسال میکنند. دانشآموزان فرصت دارند تا ۱۲ دیماه آثار خود را به آدرس اتحادیه دانشآموزی واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به سهراه ملک، کوچه شکوری ارسال کنند.
۱۳۹۷ آبان ۳, پنجشنبه
مرگ غم انگیز دو خواهر کوچولو در بیمارستان
مرگ مشکوک دو خواهر کوچولوی اهوازی که به فاصله دو روز از یکدیگر در بیمارستان جان باختهاند تیمهای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان را به تحقیق درباره علت این حادثه واداشت.
به گزارش مشرق، هانیه یک و نیم ساله و فاطمه ۵ ساله در روزهای جمعه و یکشنبه از سوی والدینشان به بیمارستان کودکان ابوذر اهواز انتقال یافتند که حال عمومی آنها بسیار بد بود و در کمای عمیق بودند. با وجودی که هر دو بار پزشکان تلاش زیادی برای نجات جان این دو خواهر کردند اما نتیجهای به دست نیامد و در فاصله دو روز هر دوی آنها جان باختند.
خانواده این دو کودک در تشریح ماجرا گفتند: هانیه یک و نیم ساله و فاطمه ۵ ساله دچار سرماخوردگی شدند آنها را به مطب یکی از پزشکان اهوازی بردیم و پزشک برای فاطمه و هانیه کپسول و شربت سرماخوردگی تجویز کرد. ساعتی پس از مصرف داروها نفس دختران خردسال تنگ شد و نیمه هوش بودند که سراسیمه آنها را به بیمارستان بردیم پس از رسیدن به بیمارستان پزشکان مستقیم سراغ اتاق احیا رفتند.
شناسایی ۴۹هزار کودک«بیشناسنامه» دارای مادر ایرانی/ خدماتی که بیشناسنامهها از دولت میگیرند
معاون رفاه اجتماعی وزارت رفاه با بیان اینکه خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و تهران سه استان اصلی رو به رو با مشکل کودکان بیشناسنامه حاصل ازدواج زنان با مردان خارجی هستند، گفت: بر اساس خود اظهاری این زنان، آنها ۴۹ هزار و ۹۶ فرزند دارند که فاقد شناسنامه هستند اما در سرشماری وزارت کشور، عددی که بهدستآمده است کمتر از ۷ هزار است.
به گزارش ایسنا، احمد میدری، معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و ر فاه اجتماعی در نشست تخصصی «ازدواجهای فراملی و سرنوشت هویتی فرزندان حاصل از آن (تجارب بین الملی و ایران)»، ضمن ارائه گزارشی از پیگیریهای دولت دراینباره گفت: پیگیری وزارت رفاه در مورد این مسئله به زمانی برمیگردد که این وزارتخانه در پی ساماندهی کودکان کار برآمد و با مسئله بیشناسنامگی مواجه شده بود. وزارت رفاه در پی رفع فقر است و یکی از بدترین اشکال فقر، نداشتن هویت است. این مسئله را وزارت رفاه برای اولین بار در شورای رفاه مطرح کرد و به کمیسیون اجتماعی ارجاع داده شد و حدود سه سال است که در کمیسیونهای دولت دنبال میشود.
۱۳۹۷ آبان ۲, چهارشنبه
قاچاق اعضای بدن کودکان بی هویت در ایران
روزنامه آفتاب یزد برای بررسی معضل قاچاق اعضای بدن کودکان بیهویت با فاطمه دانشور عضو سابق شورای شهر تهران به گفتگو نشست، او میگوید: این اتفاقات در خصوص مهاجرینی که غیر قانونی وارد کشور شده اند یا والدینی که یک مشکل قانونی دارند به خاطر آن شکایت نمیکنند خیلی اتفاق میافتد و کودکانشان طعمه قاچاقچیان اعضای بدن میشود.
۱۳۹۷ آبان ۱, سهشنبه
دفاع کیهان از ازدواج دختران در سن زیر18سال
جامعه > خانواده – کیهان نوشت:طرح افزایش حداقل سن ازدواج که از مدتها پیش توسط برخی از اعضای فراکسیون زنان و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری مطرح شده بود به صحن علنی راه یافت و با یک فوریت به تصویب رسید. این طرح برای بررسی به کمیسیون اصلی و فرعی مرتبط به لایحه فرستاده شد.
ممنوعیت ازدواج افراد زیر 18 سال یکی از اهداف اصلی سند توسعه پایدار 2030 است که در آرمان 5 (برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان) به آن تصریح شده است. در راستای اجرای سند توسعه پایدار 2030، آژانسهای ناظر به اجرای اهداف این برنامه توسعهای، به دنبال تحقق هدف ممنوعیت ازدواج افراد زیر 18 ساله تمام کشورهای جهان هستند.
اولین فضاسازی رسانهای علیه ازدواج افراد در سنین پایین در کشور ما نیز توسط مجموعههای معلومالحالی همچون BBC فارسی، آموزشکده توانا، جمعیت امام علی و برخی از انجمنهای بهاصطلاح حامی کودک اتفاق افتاد.
افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی در ایران: یک سوم جمعیت خدمات درمان اعتیاد دریافت میکند
در حالیکه نهادهای حکومتی جمعیت معتادان در ایران را ۲,۸ میلیون تا سه میلیون تن گزارش میکنند، حمیدرضا صرامی مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی روند افزایش مصرف قرصهای روانگردان و مواد مخدر را «نگران کننده» توصیف کرده است. او گفته که از هر سه تن در ایران یکی خدمات درمانی اعتیاد دریافت میکند. به گفته او طی سالهای گذشته مصرف قرصهای متادونها، برخی دیازپامها، داروهای خوابآور و مسکنها به صورت غیرپزشکی افزایش یافته و این مسئله «مبارزه با اعتیاد را دشوارتر میکند». صرامی گفته که براساس تحقیقی مرکز پژوهشهای ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران «تا سال ۱۴۰۴ با رشد فزاینده تقاضای مواد مخدر روبه رو خواهد شد». پرویز افشار، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر هم میانگین مصرف مواد مخدر در ایران را به نسبت دیگر کشورها بالا دانسته و گفته که جمهوری اسلامی در مبارزه با مصرف مواد مخدر دچار فقر دانش است.
واژگونی مینی بوس حامل دانش آموزان در خوزستان/حال دو تن از مصدومان وخیم است
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از واژگونی مینی بوس حامل دانش آموزان پسر در محور لالی-تاراز در استان خوزستان خبر داد.
شاهین فتحی در گفت و گو با ایسنا دراین باره اظهارکرد: ظهر امروز سرویس حامل دانش آموزان در محور لالی-تاراز در استان خوزستان در حال حرکت بود که ناگهان واژگون شد.
وی با بیان اینکه بعد از وقوع این حادثه عوامل هلال احمر به محل اعزام شدند گفت: در این حادثه ١۶تن از دانش آموزان مصدوم شدند که دو نفر از آن ها توسط عوامل هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه عملیات امداد و نجات در محل همچنان ادامه دارد، گفت: عوامل امدادی در محله حادثه حضور دارند.
۱۳۹۷ مهر ۳۰, دوشنبه
خوزستان؛ گرد و غبار پنج دانشآموز رامشیری را راهی بیمارستان کرد
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خوزستان گفت که پنج نفر از دانش آموزان مدرسهای در روستای بیت باوی رامشیر با وقوع گرد و غبار روز یکشنبه راهی بیمارستان شدند. همزمان رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بندرماهشهر از گرد و غبار با غلظت بیش از ۲۲ برابر حد مجاز بنادر ماهشهر و امام خمینی را در جنوب خوزستان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، گرد و غبار باعث تنگی نفس، تشنج و مشکلات قلبی این دانشآموزان شد که توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان امام خمینی اهواز انتقال داده شدند.
خودکشی دو دختر ۱۴ و ۱۶ ساله در آبادان و سنندج
روز گذشته یک دختر ۱۴ ساله در منطقه جمشیدآباد آبادان با حلقآویز کردن خود، اقدام به خودکشی کرد. این دختر نوجوان در وضعیت کما قرار دارد و در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بهشتی تحتنظر پزشکان است. بنبابر خبری دیگر، رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی معاونت اجتماعی انتظامی استان کردستان گفت که دختر ۱۶ سالهای با پریدن از روی پل شالمان به زیرگذر ۲۲ گولان شهر سنندج به زندگی خود پایان داد. سهم نوجوانان ایرانی از خودکشیهای سالانه بیش از ۷ درصد از سوی پزشکی قانونی اعلام شده است.
۱۳۹۷ مهر ۲۷, جمعه
انتقاد آمریکا از استفاده بسیج و سپاه ایران از «کودکان» برای جنگ در منطقه
سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد روز پنجشنبه از استفاده نیروهای بسیج ایران از دانش آموزان مدارس، که به گفته او برخی از آنها ۱۲ سال بیشتر سن ندارند، انتقاد کرد.
نیکی هیلی که در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاور میانه صحبت میکرد، افزود، این بچهها بعدها به منظور جنگیدن برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منطقه اعزام میشوند.
۱۳۹۷ مهر ۲۴, سهشنبه
دامنه اعتیاد به نوجوانان زیر ۱۵ سال رسیده است
مدیرعامل موسسه مطالعات و تحقیقات زنان گفت: سن اعتیاد به رده سنی 15 تا 18 سال و حتی زیر 15 سال کاهش یافته و دختران و زنان را نیز درگیر کرده که این مساله بسیار نگران کننده است.
به گزارش ایرنا، اکرم مصوری منش افزود: در حال حاضر سن مصرف موادمخدر و اعتیاد در میان نوجوانان و جوانان به شدت کاهش یافته است؛ از این رو، ضروری است راهکارهای اساسی برای کاهش میزان مصرف موادمخدر در این افراد اندیشیده شود.
وی مهمترین آسیب حوزه زنان را نیز اعتیاد عنوان کرد و گفت: بزرگترین آسیب اجتماعی در کشور اعتیاد است که زنان و دختران را نیز شامل می شود؛ آمارها نشان می دهند که اعتیاد از سن 15 و 18 سالگی هم پایین تر آمده و حتی وارد مدارس شده است.
۱۳۹۷ مهر ۲۳, دوشنبه
وزیر اطلاعات در جمع دانشآموزان مدعی کشف «۳۰۰ تیم تروریستی» شد
دولت یازدهم و دوازدهم ۲۲ مهرماه گفته «تروریستها باید از وزارت اطلاعات بترسند، تا کنون ۳۰۰ تیم آنها را کشف کرده و افرادشان را به هلاکت رساندهایم». او این اظهارات را در مراسم افتتاحیه نهمین دوره مجلس دانش آموزی بیان کرد. علوی اطلاعات و مدارکی درباره ادعاهایش مبنی بر کشف این quot;تیمهای تروریستیquot; ارائه نداد. مجلس دانش آموزی از سال ۱۳۸۰ آغاز به کار کرد. این مجلس ۱۵۰ نماینده دختر و پسر دارد که از بین دانش آموزان متوسطه اول و دوم انتخاب میشوند. انتخابات مجلس دانش آموزی هر دو سال یکبار برگزار میشود.
۱۳۹۷ مهر ۲۱, شنبه
گزارش صوتی و تصویری برگزاری میز کتاب اعتراضی اعضای نمایندگی اسکاندیناوی در دانمارک 10 اکتبر 2018
http://koodak.bashariyat.org/?p=21241
۱۳۹۷ مهر ۱۴, شنبه
رئیس سوادآموزی: ایران هشت میلیون و ۸۰۰هزار بیسواد دارد
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از وجود نزدیک به ۹ میلیون بیسواد در ایران خبر داد. او با اشاره به تجربه سایر کشورها از اجباری شدن سوادآموزی دفاع کرد و گفت، پیشنویسی هم در این زمینه در کمیسیونهای دولت تهیه شده است.علی باقرزاده، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ایران میگوید، طبق شاخص سواد در گروه سنی شش سال به بالا، آمار کل بیسوادان مطلق هشت میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است و از این تعداد شش میلیون نفر بالای ۵۰ سال سن دارند. آمار کمسوادان نیز ۱۰ میلیون نفر است.
۱۳۹۷ مهر ۱۳, جمعه
تعریف یونسکو از سواد؛ جامعه ایران بیسواد است؟
با پیشرفت تکنولوژی و پیچیدهتر شدن مناسبات اجتماعی، باسوادی تعریف متفاوتی پیدا کرده و دیگر به صرف تسلط بر خواندن و نوشتن نمیتوان به افراد عنوان باسواد را داد.
به گزارش «شبکه رسانهای بیان» در حالی که بسیاری از کشورها در شیوههای آموزشی خود تجدیدنظر کردهاند و تعامل، خلاقیت و جذابیت را در دستور کار آموزشی مدارس و دانشگاههای خود قرار دادهاند، نظام آموزشی ایران هنوز در گیر و دار یاددادن خواندن و نوشتن به کودکان و نوجوانان است.
در ایران تمرکز معلمان و مربیان آموزشی بر مهارت خواندن و نوشتن به قدری زیاد است که بخش زیادی از اوقات فراغت دانش آموزان، صرف نوشتن دیکته و اصلاح املایی میشود. با وجود این همه تلاش، به نظر میرسد نظام آموزشی ایران حتی در آموزش مهارت خواندن و نوشتن هم موفق نبوده است. شکست نظام آموزشی ایران در انتقال مهارت نوشتن به خوبی در شبکههای اجتماعی، بنرها و نامههای دولتی و روزنامهها قابلمشاهده است.
ابلاغ دستورالعمل امربه معروف و نهی از منکر به مدارس
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از تدوین و ابلاغ دستورالعمل امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.
علیرضا کاظمی اعلام کرده که «برای اولین بار دستورالعمل امر به معروف و نهی از منکر را آماده و شورای امر به معروف و نهی از منکر را در ادارات و مدارس فعال کردیم.»
کاظمی افزوده سه محتوا برای دوره ابتدایی، دوره متوسطه و برای خانوادهها آماده شده که «راستگویی»، «کار و تلاش» و « احسان به پدر و مادر» موضوع هر کدام از آنهاست.
وی توضیح داده «دو ساختار هم با عنوان یاوران معروف و یادآوران معروف هم تعریف شده و در هر کلاس یک یاور معروف داریم که معارف مهم را بسط و نشر دهد.»
کاظمی گفته «تمرکز ما بر معروف است و اگر حتی همین یک مورد هم در بین دانش آموزان نهادینه شود موفقیت بزرگی است.»
این طرح از همین مهر ماه و همزمان با شروع سال تحصیلی به اجرا درآمده است.
قطعیت یافتن حکم اعدام صالح شریعتی؛ کودک-مجرم محبوس در زندان عادلآباد
حکم صالح شریعتی، کودک-مجرمی که در سن ۱۶ سالگی به اتهام قتل بازداشت و با وجود نبود دلایل کافی و تنها با اجرای مراسم قسامه به اعدام محکوم شده بود، توسط دیوان عالی کشور تایید شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم اعدام صالح شریعتی، کودک-مجرم محبوس در زندان عادلآباد شیراز در دیوان عالی کشور تایید شد.
صالح شریعتی کودک-مجرم ۲۱ ساله در سن ۱۶ سالگی به ارتکاب قتل متهم شده و پس از اجرای مراسم قسامه به اعدام محکوم شد.
۱۳۹۷ مهر ۱۱, چهارشنبه
هزینههایی که دانشآموزان معلول را خانهنشین میکند
آموزش و پرورش افراد با نیازهای ویژه، همانند سایر شهروندان حقی همگانی است و علیرغم آنکه گفته میشود هزینه تحصیل یک دانش آموز استثنایی چهار برابر هزینه تحصیل یک دانش آموز عادی است، آموزش و پرورش با افزایش بودجه سعی داشته، طی سالهای گذشته امکان تحصیل افراد شناسایی شده در طرحهای غربالگری و سنجش سلامت را به سمت مدارس خاص هدایت و یا در قالب طرح تلفیقی فراگیر به مدارس عادی ارجاع کند.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر بیش از ۱۵۰هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در کشور مشغول به تحصیل هستند که ۸۵ هزار نفر آنها در ۱۵۷۰ مدرسه خاص و مابقی در طرح تلفیقی در کنار دانش آموزان عادی درس میخوانند و زندگی در ابعادی بزرگتر در اجتماع را تمرین میکنند.
ضربوجرح معلمان در آموزشگاه قلیزاده مشهد
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 مشهد در توضیح ضربوجرح معلمان در آموزشگاه قلیزاده گفت:ضاربان پس از ضرب و جرح معلمان مانع خروج آمبولانس از مدرسه شدند.
محسن روحانینیا در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، عنوان کرد: ظهر روز گذشته، ساعت 11 و 55 دقیقه، همزمان با تعطیلی آموزشگاه پسرانه قلیزاده آموزش و پرورش ناحیه ۲ مشهد، واقع در منطقه محمدآباد، ۲ تن از اولیای دانشآموزان به معلمان این آموزشگاه هتک حرمت کرده و با ایجاد ضرب و جرح معلمان، آنان را راهی بیمارستان کردند.
آخرین آمار از پذیرش شدگان اورژانس اجتماعی تشریح شد 52 درصد کودکان کار روزانه تا 8 ساعت در خیابان کارمیکنند/ والدین 70 درصد «بیکار» یا دستفروشند
رییس اورژانس اجتماعی کشور با بیان این که تنها ۳۲ درصد از کودکان کار و خیابان ایرانی هستند، گفت: بر اساس دستورالعملها و شرایط نهادهای حمایتی ۷۶ درصد کودکان کار و خیابان تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارند چرا که عمدتا اتباع بیگانه هستند و یا اسناد هویتی ندارند.
به گزارش ایسنا، رضا جعفری در نشست هفته “ملی کودک” با بیان این که در سال ۹۶ یک میلیون و ۱۰۰ هزار مورد پذیرش در اورژانس اجتماعی صورت گرفته است، گفت: این افراد با خط ۱۲۳، مرکز مداخلات فردی و اجتماعی سیار یا پایگاههای مستقر در مناطق حاشیهای و یا سکونتگاههای غیر رسمی تماس گرفته و یا مراجعه کردهاند.
۱۳۹۷ مهر ۱۰, سهشنبه
۱۳۹۷ مهر ۹, دوشنبه
« ۹۷ درصد جمعیت ایران تحت تأثیر خشکسالی است»
چهار استان ایران استان رکورد خشکسالی را زدند: استانهای کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و چهارمحال و بختیاری در بدترین وضعیت قرار دارند. بر اساس آمارهای خشکسالی ۱۰ ساله، به ترتیب حدود ۶۵، ۵۲ و ۵۰ درصد مساحت این چهار استان دچار خشکسالی بسیار شدید است.صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی با تکیه بر گزارش سازمان هواشناسی درباره روند خشکسالی در ایران، نسبت به خشکسالیهای درازمدت در برخی استانها از جمله قم، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و چهارمحال و بختیاری هشدار داده است.
جزئیات قتل دختر5ساله ای که مواد فروش ها بخاطر بدهی پدرش او را ربودند
سرهنگ حسن نیکبخت، فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان در گفتوگو با «ایران»، جزئیات ربودن و به قتل رساندن دختر5ساله مرد معتادی را که بدهکار بود تشریح کرد.
وی در خصوص جزئیات این ماجرا گفت: اواخر هفته گذشته ملیکا دختربچه 5 ساله از سوی چند فروشنده مواد مخدر که به پدر این کودک مواد میفروختند گروگان گرفته شد تا با این روش بتوانند طلبشان را از پدر این کودک وصول کنند و پس از آن کودک را مورد شکنجه قرار داده و در نهایت او را به قتل رساندند. پدر این دختربچه معتاد است و ظاهراً بارها از این فروشنده مواد مخدر بهصورت نسیه مواد گرفته بود و فروشنده هم در پی وصول پولش اقدام به ربودن ملیکا کرده است. این فرد به پدر کودک اطلاع میدهد که تا بدهیات را پرداخت نکنی دخترت را آزاد نمیکنم و اگر هم موضوع را به پلیس گزارش کنی، دخترت را میکشم.پدر دختر که امکان پرداخت بدهیاش را نداشته جریان را به پلیس گزارش میدهد.
آموزش و پرورش رایگان/ ابوذر نصراللهی
در هزاره سوم، توسعه و پیشرفت جوامع بشری علاوه بر منابع مالی وابستگی تنگاتنگی با غنای منابع انسانی دارد. در کشورهای توسعه یافته، پیشبرد صحیح و اصولی کلیه نظام ها و یا خورده نظام ها و ایجاد هماهنگی در فعالیت های موثر آن ها -به طوری که میزان بازده را از نظر کمیت و کیفیت به حد مطلوب برساند-، عموماً بر عهده عوامل انسانی است که گردش امور این نهادها را کنترل می کنند.
از آن جا که عمده رفتارهای اجتماعی انسان، وسایل فنی تولید، زبان و مجموعه تصورات ذهنی که آن را می سازند، آداب و قواعد از هر نوع به وسیله مکانیزم های ارثی حاضر و مهیایی که در تماس با اشیاء و محیط مجاور آماده کار باشند، از پیش در وجود وی نهفته نشده اند و این رفتارها بر اثر انتقال خارجی، نسل به نسل، یعنی به وسیله تربیت، کسب می گردند و تنها بر اساس تعامل اجتماعی، آن هم به صورت متعدد و متمایز است که گسترش و توسعه می یابند.
وزیر بهداشت درباره کودکان مبتلا به یک بیماری خاص: برای دو سال طول عمر بیشتر، یک میلیارد هزینه کنیم؟
حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت جمهوری اسلامی که این روزها به خاطر سخنان جنجالیش در بورس است، در اظهارنظر تازهای گفته که «آیا مردم حاضرند برای دو سال طول عمر بیشتر بیماران اسامای، یک میلیارد هزینه کنیم؟».
او این سخنان را در صداوسیمای جمهوری اسلامی بیان کرد.
در روزهای اخیر تعدادی از خانواده مبتلایان به بیماری اسامای در اعتراض به عدم پیگیری خواستههای درمانی و دارویی خود و یا فرزندانشان مقابل ساختمان وزارت بهداشت و درمان تجمع کردند.
برپایه گزارش منابع خبری ایران، شماری از حاضران در تجمع از شهرهای دیگر به تهران آمده بودند و تجمع کنندگان خواستار شناسایی بیماری اسامای به عنوان «بیماری خاص» و اختصاص ارز با نرخ مرجع برای تامین دارو و درمان مبتلایان به این بیماری هستند.
بیماری «اسپینال ماسکولار آتروپی» – spinal muscular atrophy – یا «اس ام ای» را به نام آتروفی عضلانی نخاعی نیز می شناسند و در این بیماری عضلات شل شده و اختلال در راه رفتن، کنترل سر و گردن و عملکرد بلع و تنفس ایجاد می شود.
این بیماری مادرزادی است.
اشتراک در:
پستها (Atom)